Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 februari 2015

Rimmel introduceert Provocalips

Rimmel Provocalips line shot

Zin om de aandacht eens op je lippen te leggen? Eind februari 2015 introduceert Rimmel een nieuwe kleursensatie voor de lippen: Provocalips.

Provocalips is een exclusief lipproduct dat in twee eenvoudige stappen voor onweerstaanbare ´kiss proof´ lippen zorgt met een kleur die de hele dag te zien is. Met stap 1 breng je de kleur aan. Door stap 2 verzegel je de kleur en krijg je glans en hydratatie.

Provocalips geeft lippen een intense kleur die tot wel 16 uur blijft zitten én een glanzende finish. De intense kleur geeft niet af. De Provocalips collectie bestaat uit 6 kleuren. De comfortabele, ultraflexibele formule past zich aan naar de bewegingen van je mond.

Provocalips lippen krijg je supereenvoudig. Je brengt met de applicator eerst de kleur op je lippen aan en laat deze even drogen. Daarna verzegel je de kleur met de glossy top coat voor langdurige houdbaarheid, hydratatie en glossy glans. De top coat kun je gedurende de dag, voor net dat beetje extra glans en hydratatie, telkens opnieuw aanbrengen. En wil je de kleur verwijderen? Met een make-upremover op oliebasis gaat dat heel gemakkelijk.


Deel dit bericht:


Careality