Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 februari 2015

Sally Hansen 18k Gold collectie

Sally Hansen 18K Gold Hardener (3)Goud is één van de ´hottest´ ingrediënten in cosmetica én niet alleen vanwege de glamourfactor. Het is één van de meest besproken ingrediënten in de huidverzorging dankzij het wonderbaarlijke vermogen om in de huid de collageen aanmaak te stimuleren en de elasticiteit en de stevigheid te bevorderen.

Sally Hansen geeft nagels, met de nieuwe 18K Gold collectie, de bijzondere eigenschappen van dit edele metaal. Dit luxueuze duo maakt de nagels en de nagelriemen in één enkele stap gezonder en mooier door het 18-karaats goud dat ze verzorgt, beschermt en versterkt. Met de 18K Gold Hardener en 18K Gold CuticleEraser ben je verzekerd van een ‘golden touch’ en perfect verzorgde nagels en nagelriemen.

Sally Hansen 18K Gold Cuticle Eraser (3)

De 18K Gold Hardener hydrateert en verstevigt je nagels. Deze behandeling combineert 18-karaats goud met peptiden en aminozuren – ingrediënten die bekend staan om hun groeistimulerend vermogen. Het baanbrekende complex omhult de nagels met goud waardoor het een ‘chip-proof’ schild creëert dat je nagels beschermt, zodat ze langer en sterker kunnen worden. De 18K Gold Hardener is gemakkelijk en handig in gebruik.  De streepvrije formule droogt waanzinnig snel. In nog geen 60 seconden krijgen je nagels een schitterende, luxueuze glans. De 18K Gold Hardener kan gedragen worden onder of over een gekleurde nagellak voor een glinsterende touch, of gebruik hem afzonderlijk om je nagels te versterken en prachtig te laten stralen.

De 18K Gold Cuticle Eraser is een ´must´ voor gezonde en zachte nagelriemen. Deze decadente behandeling herstelt en verzacht ruwe en droge nagelriemen en bereidt je nagels voor op een perfecte manicure. De exclusieve geltextuur combineert echt goud met natuurlijke, vochtinbrengende ingrediënten die je nagelriemen hydrateren en verzorgen terwijl kwartsdeeltjes op milde wijze dode huidcellen verwijderen en het nageloppervlak polijsten. Het resultaat: nagelriemen voelen zacht, gezond en gehydrateerd aan. Niet alleen je nagelriemen zien er glad en glanzend uit, ook je nagels profiteren van deze behandeling. Bij regelmatig gebruik helpt de 18K Gold Cuticle Eraser nijnagels voorkomen en bevordert het de natuurlijke nagelgroei. De 18K Gold Cuticle Eraser heeft een applicator die je kunt gebruiken als bokkepootje en om velletjes te verwijderen – je hebt dus geen andere hulpmiddelen meer nodig. Knijp licht in de tube en masseer de gel in de nagelriemen voor een instant glanzend en gladder resultaat.

 


Deel dit bericht:


Careality