Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 februari 2015

Swingende baby’s openen met Lieke van Lexmond de Negenmaandenbeurs

Grooven, shaken en swingen: de Negenmaandenbeurs is vandaag op spectaculaire wijze geopend met een echte babydisco. Op een verlichte dansvloer dansten 15 baby’s op swingende discobeats onder toeziend oog van kersverse moeder en Everybody Dance Now-jurylid, Lieke van Lexmond.

“Ik vind het een enorme eer dat ik de 30ste editie van de Negenmaandenbeurs op deze feestelijke wijze mocht openen. Dansen geeft een onbezorgd gevoel, maakt vrolijk én energiek. Dit sluit naadloos aan bij wat kinderen van nature hebben! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen”, aldus Lieke van Lexmond.

Kruidvat verzorgt ieder jaar de opening van de Negenmaandenbeurs. Speciaal voor de 30ste editie van de beurs pakte de drogisterijketen uit met een swingende babydisco. Tot en met 1 maart kunnen (aanstaande) ouders zich in de Amsterdam RAI laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap.


Deel dit bericht:


Careality