Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
2 maart 2015

Petit&Jolie introduceert: Baby Massage Oil en Anti Stretch Mark Oil

Petit&Jolie introduceert twee nieuwe producten, de Baby Massage Oil en de Anti Stretch Mark Oil. Beide oliën zijn puur natuur, samengesteld van ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH gecertificeerd. Petit&Jolie staat voor eerlijke, natuurlijk producten geschikt voor de pure babyhuid. En vanaf nu ook voor de kwetsbare zwangere huid.

De Baby Massage Oil is zeer geschikt voor een droge baby huid. Een babymassage geven met deze olie staat garant voor een ontspannen moment voor ouder en kind. De Anti Stretch Mark Oil is speciaal bedoeld voor de gespannen huid. De olie verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. Beide producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Petit&Jolie Anti Strech Mark oilOver Petit&Jolie
Petit&Jolie is sinds november 2013 op de markt. De natuurlijke verzorgingslijn bestaat uit Baby Bad Olie, Baby Haar&Body Shampoo, Baby Billencrème, Baby Bodylotion en Handzeep en wordt nu verder versterkt door Baby Massage Oil en Anti Stretch Mark Oil. De producten van Petit&Jolie kenmerken zich door de milde en effectieve producten. In geen van de producten wordt er gebruikt gemaakt van synthetische ingrediënten, zoals parabenen, paraffine, SLS, phlateten en PEG-. Alle ingrediënten die Petit&Jolie gebruiken zijn afkomstig uit de natuur, zo ook onze parfum. Daar zijn wij trots op! Wat puur is wil je puur houden!

Verkooppunten
Alle producten van Petit&Jolie zijn verkrijgbaar in de webshop en op inmiddels meer dan 100 verkooppunten in het Nederland en 50 in België.

www.petitetjolie.com


Deel dit bericht:


Careality