Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 maart 2015

Vespa Sensazione, het nieuwe geurenduo For Him en For Her

Zeg nee tegen een leven in zwart en wit. Vespa nodigt je uit, met de introductie van Vespa Sensazione For Him en For Her, om de wereld kleurig te bekijken. De heldere en vrolijke herinterpretatie van het debuut geurenduo, is geïnspireerd op de hedonistische spirit van het iconische scooter merk. Vespa Sensazione is een geurfeestje met schitterende tinten die het leven rijk is.

Vespa Sensazione For Him and For Her bottlesVespa Sensazione For Her
Met haar fruitige, bloemige geur straalt Vespa Sensazione For Her ‘joie de vivre’ uit. Als eerste ruik je de sprankelende noten van zoete lychee, sappige peer en pittig limoen die een uitbarsting van helderheid zijn. Dit ontwikkelt zich tot een frisse en waterige bloemige geur: de subtiele verfijning van waterlelie smelt samen met een verkwikkend zee-akkoord en een kruidig vleugje kaneel. Ten slotte wordt de geur omhuld in een sensuele voile van vanille, sandelhout en perzik, voor een stimulerende, mooie, vrouwelijke geurervaring.

Vespa Sensazione For Him
De onmiskenbare mannelijke Vespa Sensazione For Him straalt een krachtig, kleurig zelfvertrouwen uit. De aromatisch fruitig, houtachtige geur opent met een verfrissende en assertieve mix van rabarber, appel en mandarijn dat de zintuigen prikkelt en wakker schudt. De fruitige verslaving wordt omhuld door zwarte thee, lavendel en vijgenboomhout. Een warm en verleidelijk spoor van patchouli, vanille en ambrox maakt de aromatische, houtachtige geur compleet.

Over de hele wereld geven de felgekleurde Vespa scooters kleur aan het dagelijks leven. De Vespa Sensazione verpakking speelt hier met z´n retro tintje op in. De geuren For Him en For Her zitten in felgekleurde doosjes die versierd zijn met een op pop-art geïnspireerd ontwerp. De For Her verpakking is felroze met paars- en frambooskleurige cirkels; de verpakking van For Him is zeeblauw met turquoise en marineblauwe cirkels – zo kleurrijk dat je ze niet kunt missen! En natuurlijk zijn de kleurige doosjes voorzien van het bekende Vespa logo en het vrolijke scooter motief.

Net zoals bij de originele geuren hebben de Vespa Sensazione flacons een licht gebogen vorm en een brede zilverkleurige dop, als afspiegeling van het scooter design. Op de voorkant van de doosjes zijn het Vespa logo en de geurnaam in een elegante zilverkleur geprint. Voor een levendige uitstraling en vrolijk gevoel is de ´juice´ van For Her is lichtroze en zijn geur is hemelsblauw.

Vespa Sensazione For Him en For Her zijn vanaf eind maart 2015 verkrijgbaar bij de drogisterijen.


Deel dit bericht:


Careality