Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 maart 2015

Peter van der Meer neemt afscheid van Mooi BV

Peter van de Meer, algemeen directeur van Mooi, neemt per 1 april afscheid. Na de overname vorig jaar door DA Holding en de daarmee samenhangende strategische herontwikkeling, is voor Van der Meer de tijd gekomen afscheid te nemen van Mooi.

Over Mooi
De formule Mooi Parfumerie is in 2007 door Peter van der Meer gelanceerd en kent inmiddels 46 winkels. Mooi  is een vernieuwend parfumerieconcept met als missie: iedereen helpen nog mooier te maken en is ondertussen de snelst groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen. “Iedereen is immers Mooi”. In 2014 werd Mooi overgenomen door DA Holding.


Deel dit bericht:


Careality