Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 maart 2015

Corina Post uit Tollebeek wint Etos auto

Etos Corina Post wint Renault Twingo mrt 2015Vrijdag de 13de was dit jaar een geluksdag voor Corina Post uit Tollebeek. Ze kreeg toen uit handen van Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur van Etos, de sleutels van een spiksplinternieuwe Renault Twingo.  Corina is de winnares van de Etos wedstrijd op de Negenmaandenbeurs waarbij zij het juiste aantal pakken luiers had geraden die in de Renault Twingo waren gestopt.

“Toen Etos belde dat ik de auto gewonnen had stond de mijne net bij de garage, hij begon kuren te krijgen.” zegt een blije Corina “Mijn man en ik hadden het er al over gehad of het misschien beter was een andere auto aan te schaffen.” De moeder van twee kinderen werd vrijdag bij haar eigen Etos winkel op de Lange Nering in Emmeloord in het zonnetje gezet.

Op de foto (gemaakt door Feenstra Fotografie) van links naar rechts: Jan Derek Groenendaal, Algemeen Directeur van Etos, Corina Post, haar zoontjes Chris en Pieter, echtgenoot Jan-Gerrit Post en Trijntje ten Berge, winkelmanager van Etos Emmeloord. 


Deel dit bericht:


Careality