Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 maart 2015

Koninklijke Utermöhlen NV van start met buitendienst

Utermohlen - BuitendienstMet het aanstellen van Rayonmanagers Astrid Pieper en Jan Boeijink gaat Koninklijke Utermöhlen NV vanaf heden van start met een buitendienst voor het bezoeken van drogisterij en apotheek.

Rayonmanagers Astrid Pieper en Jan Boeijink hebben beide ruime ervaring in het drogisterij- en apothekerskanaal en zijn bij vele ondernemers een bekende naam. Astrid Pieper zal Rayon Noord/Midden-Nederland vertegenwoordigen en Jan Boeijink zal het Rayon Midden/Zuid-Nederland op zich nemen.

Door het aanstellen van een eigen buitendienst wil Koninklijke Utermöhlen NV de winkelvloer voorzien van meer informatie en advies over de kraamzorg,- wondzorg,- zelfzorg,- en insectenproducten van de merken HeltiQ en ByeBites. Het verstrekken van goede productinformatie en het geven van adviezen over de aandoening zijn essentieel voor een goed consumentenadvies. Daarnaast wil het bedrijf een duidelijke positionering in het schap opbouwen en de merken een duidelijk gezicht geven.

Met extra ondersteuning van huidige accountmanagers Arne Koolmeijer en Marieke Nieuwe Weme beschikt Koninklijke Utermöhlen NV over een compleet en enthousiast  verkoopteam voor dit kanaal.

Koninklijke Utermöhlen NV werd in 1880 opgericht en is van oudsher een bekende naam in de wondverzorging. Het bedrijf werd nationaal en internationaal bekend toen het in 1901 het snelverband uitvond. Een innovatie die het snel verbinden van hevig bloedende (schot)wonden mogelijk maakte en daardoor vele soldaten levens redde tijdens de toen gevoerde oorlogen. Door deze levensreddende innovatie werd het bedrijf door Koningin Wilhelmina onderscheiden met het predicaat ‘Koninklijk’ waar het tot op heden nog steeds over beschikt.

Tegenwoordig is het bedrijf breder georiënteerd en levert Koninklijke Utermöhlen NV naast de wondverzorgingsproducten onder het Utermöhlen professional merk tevens wondzorg-, kraamzorg, insecten- en zelfzorgoplossingen voor kleine ongemakken op of aan de huid onder de consumentenmerken HeltiQ en ByeBites. Zo produceert en levert het bedrijf innovatieve zelfzorgproducten voor onder andere wratten, waterpokken, huidaandoeningen, littekens en insectenproducten op natuurlijke basis voor zowel vóór als ná de steek.

Het verbeteren van producten en het ontwikkelen van innovaties is een belangrijke kernwaarde van Koninklijke Utermöhlen NV. Naast Nederland is het bedrijf tevens internationaal actief en levert het zijn producten naar maar liefst 57 landen.


Deel dit bericht:


Careality