Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
24 maart 2015

DA traint winkelpersoneel Fris, Gezond en Mooi

DA heeft een training ontwikkeld voor haar winkelmedewerkers van de nieuwe DA formule Fris, Gezond en Mooi. Gisteren vond de aftrap van deze training plaats in de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Ruim zestig winkelmedewerkers en ondernemers van de winkels die recent zijn overgegaan of binnenkort overgaan naar de nieuwe formule waren aanwezig. Ze werden in een interactieve training meegenomen in de werelden van Fris, Gezond en Mooi.

DA ondernemers medewerkers trainingsdag 2015Naast de basisprincipes van verkopen en actieve klantbenadering, is tijdens de trainings-
dag ingegaan op de specifieke elementen van de nieuwe formule. Sonya Kloosterboer, manager Opleiding en Training van DA: “met de training willen we een transformatie bewerkstellingen naar Fris, Gezond en Mooi. De interactieve training maakt dat de ondernemers en hun medewerkers zich de Fris, Gezond en Mooi formule helemaal eigen maken. En dat op een motiverende en zeer inspirerende manier.” Over enkele maanden vindt de volgende training plaats.

Foto: de dresscode van dag was zwart en met de uitgereikte roze sloven werd de uitstraling bijzonder fris en stijlvol.  Maar ook uniform en professioneel. 


Deel dit bericht:


Careality