Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
26 maart 2015

MakeUp Genius: de revolutionaire beautyapp van L’Oréal Paris

loreal app

L’Oréal Paris komt met de eerste virtuele make-up app: de MakeUp Genius. Met MakeUp Genius kan je direct make-up uitproberen zonder dat je het hoeft te kopen of aan te brengen. Al langere tijd iets nieuws willen proberen maar nooit gedurfd? Bekijk nu hoe je je eigen look kan veranderen met deze innovatieve app. L’Oréal Paris geeft je een levensechte make-up spiegel die je moeiteloos helpt om nieuwe kleuren, tinten en stijlen uit te proberen.

Hoe kan L’Oréal Paris garanderen dat wat je te zien krijgt ook strookt met de realiteit van de make-up? De ontwikkelaars hebben de L’Oréal Paris make-up producten uitvoerig getest om nauwkeurig een realistisch beeld te geven hoe de gekozen make-up op jouw gezicht eruit zou zien.

Het effect
Breng in een handomdraai de make-up aan die jij wenst. Je kan het resultaat onmiddellijk zien, zelfs terwijl je gezicht beweegt. Zo kan je zien welke looks jou het beste staan, een smokey eye en een felle lipstick of liever een neutrale look met een oogschaduw in bruintinten? Probeer alle producten uit om te zien welke jouw favoriet is.

Hoe werkt het?

  • Open de app, houd je gezicht in de cirkel op het scherm en druk dan op ‘scannen’. Je gezicht is nu vastgelegd, zelfs als het beweegt.
  • Blader door de productcatalogus of scan de barcode van het product dat je wilt proberen
  • Selecteer het gewenste product en kleur en klik vervolgens op ‘toevoegen aan mijn look’.
  • Bekijk het resultaat! De make-up wordt real-time aangebracht op je gezicht en blijft ook zitten als je gezicht in beweging is.

Nu beschikbaar in de app store en Google play store


Deel dit bericht:


Careality