Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 maart 2015

DA Levens gaat Reusel mooier en gezonder maken

DA Mooi Fris (1)Op donderdag 26 maart opende burgemeester Harrie Teurlings om 9.00 uur de vernieuwde DA Levens aan de Markt 78 in Reusel. Volledig gerestyled en voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. De opening wordt gevierd met activiteiten en kortingsacties. DA Levens is de zesde DA winkel met het Fris, Gezond, Mooi concept.

DA Levens is de winkel van ondernemers Sylvia en Arnold Levens. In januari van dit jaar namen zij de DA winkel over van de vorige eigenaar en startten direct met een aantal aanpassingen aan het uiterlijk en het assortiment van de winkel. Nu heeft de hele winkel van binnen een ware metamorfose gekregen naar de drie werelden Fris, Gezond en Mooi.  Binnen de wereld Fris is het vertrouwde drogisterij assortiment te vinden met alles voor de persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die de klant helpen fit te worden en te blijven, met merken als Vitaminstore, Orthica en Bountiful. DA Levens is hiermee dé specialist op het gebied van gezondheid. De beste merken voor cosmetica, verzorging en geuren vind je in de wereld Mooi. Hier staat verwennen en verleiden centraal, met merken als Pupa, Essie, Collistar en Louis Widmer.

DA Mooi Fris 3 (1)Sylvia Levens vertelt trots: “Vaste klanten zullen al gezien hebben dat de winkel lichter geworden is, en dat ook de buitenkant er frisser uitziet. Aan het assortiment zijn een aantal bijzondere merken toegevoegd, zoals de vitamines en voedingssupplementen van health specialist Vitaminstore, hier krijgen we veel positieve reacties op! We zijn als team erg enthousiast over de verbouwing en we kijken er naar uit om onze klanten te verrassen in onze frisse, overzichtelijke winkel, waar zij meer dan ooit kunnen rekenen op onze persoonlijke service en het beste advies.”

Korting, goodiebags en inspirerende workshops op de winkelvloer
Op 26,27 en 28 maart is er in de winkel van alles te beleven. Eigenaresse Sylvia Levens: “Iedereen is van harte welkom! Tijdens de openingsdagen pakken we uit met verschillende activiteiten en acties. Drie dagen lang hebben we bij DA Levens een openingskorting van 25%, geldig op bijna het gehele assortiment. De eerste 100 betalende klanten ontvangen bovendien een goodiebag ter waarde van 50 euro. Verder is er een workshop Huidadvies van Collistar, en kun je supergezonde smoothies van Vitaminstore proeven.” 

(Fotografie: Imca van de Weem)


Deel dit bericht:


Careality