Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 maart 2015

Garnier gaat de uitdaging aan met de nieuwe UV Sport range

pack_uv_sport_spray_spf30Garnier Ambre Solaire is er al 80 jaar op gericht voor iedereen de juiste zonbeschermingsproducten te ontwikkelen. Van de ene innovatie na de andere, hebben de wetenschappers in de laboratoria uiteenlopende zonproducten samengesteld die zowel plezierig zijn in gebruik als een optimale bescherming bieden. Toch zijn er nog steeds veel mensen waarbij het gebruik van een zonbeschermingsproduct nog geen gewoonte is geworden, in het bijzonder degene die juist de hele dag buiten bezig zijn: outdoor sporters! Zonnecrèmes zijn bij sporters niet zo geliefd…van een zonnecrème die door de transpiratie langzaam in je ogen sijpelt tot een product dat je handen zo vettig maakt dat een tennisracket uit je handen glipt. Terwijl zonbescherming tijdens het sporten, net als training, juist zo’n onmisbaar onderdeel is.

Alle Ambre Solaire expertise, toegepast op de sport
Garnier Ambre Solaire heeft advies gevraagd aan zowel professionele sporters en amateursporters om beter te kunnen begrijpen welke specifi eke wensen zij hebben voor een zonbeschermingsproduct. Om vervolgens aan de vooroordelen te werken, die er tot nu toe, voor gezorgd hebben dat zij zonproducten links laten liggen. Het resultaat: UV Sport. Laat je overtuigen: Uitgebreide bescherming UV Sport spant een soort beschermend netwerk over de huid dat zich aanpast aan alle bewegingen van je lichaam. Geoptimaliseerde prestatie Het product sijpelt niet in je ogen en sluit je huid niet af. Bewezen weerstand Getest onder extreme lichamelijke sportprestaties.

pack_uv_sport_mist_spf50_copieVoor iedereen een zonproduct & applicatie ‘op maat’
Beschermende Mist Spray:
De beschermende mist met een dry touch finish voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter. Je voelt het product niet zitten. Ideaal voor de meest veeleisende sporters! Snelle applicatie: het product is gedoseerd in een speciale spray die de mist in een recordtempo in een voortdurende, gelijkmatige verstuiving kan verdelen. De mistdruppeltjes zijn zichtbaar tijdens de applicatie zodat je precies ziet hoeveel en waar je de bescherming aanbrengt maar worden vervolgens direct door de huid opgenomen.

Beschermende Zonnespray:
Snelle applicatie: het verstuifsysteem blijft in alle posities werkzaam, zelfs op z’n kop, waardoor je deze spray makkelijk en snel kunt aanbrengen. Na applicatie vergeet je dat er een zonbeschermingsproduct op je huid zit, dankzij de niet-vette, niet-plakkerige en glimvrije fi nish.

Beschermende Zonnemelk: Dit product is perfect voor het gezicht dankzij de toevoeging van matterende poederdeeltjes die glimplekjes voorkomen en overmatig talg en transpiratievocht absorberen. De lotion zit verpakt in een handige kleine tube, ideaal voor onderweg.


Deel dit bericht:


Careality