Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 april 2015

KNDB: Niet in verdeeldheid, maar in samenwerking ligt de kracht

Oosterwolde 2Als ondernemer moet u van vele markten thuis zijn. Gelukkig zijn er veel partijen die u daarbij kunnen ondersteunen, zodat u zich kunt focussen op dat waar het om gaat: klanten binnen halen en omzet genereren. De zelfstandige drogisterijbranche heeft het op dit moment niet altijd even makkelijk. Samen optrekken is daarom belangrijker dan ooit, zodat we de branche op een goede manier vooruit kunnen helpen. In de kern hebben we in de branche immers meer gemeen dan wat ons scheidt. Daar bent u als ondernemer hard bij nodig. Mogen we ook op uw hulp, inzet en betrokkenheid rekenen?

Lees de bijdrage van de Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (KNDB) in de nieuwe Careality die vanaf vandaag is verschenen.

(foto’s: archief Careality)


Deel dit bericht:


Careality