Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
7 april 2015

Yvette Heijwegen nieuwe directeur Supply Chain A.S. Watson Health & Beauty Benelux

A.S. Watson Yvette Heijwegen dir supply chainYvette Heijwegen (40) treedt per 1 juni aan als directeur Supply Chain van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. In deze functie volgt zij Jeroen van der Hamsvoort (42) op. Hij maakte onlangs de overstap naar ICI PARIS XL Nederland, waar hij de functie van Chief Operating Officer (COO) vervult.

Heijwegen heeft zeer ruime ervaring opgedaan op het gebied van Supply Chain management, zowel in ondersteunende als operationele functies. Ze begon haar carrière bij Ahold en maakte in 2004 de overstap naar Unilever. Hier vervulde Heijwegen verschillende functies binnen de Supply Chain organisatie waaronder Customer Service & Logistics Manager, Food Solutions Supply Chain Business Partner, Plan Director Unilever Benelux en meest recent, Directeur van de Unox fabriek in Oss.

Over A.S. Watson
Kruidvat maakt in de Benelux samen met Trekpleister, ICI PARIS XL en Prijsmepper deel uit van A.S. Watson Benelux. Met meer dan 11.000 winkels en 13 retailmerken in 24 landen is de A.S. Watson Group (ASW) ‘s-werelds grootste internationale health & beauty retailer in Azië en Europa. ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hongkong.


Deel dit bericht:


Careality