Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
10 april 2015

DA Goirle tekent voor Etos

Etoslogo nieuw grootIn juni verschijnt op de gevel van het nieuwe pand van DA Vekemans in Goirle het Etos logo. Deze week tekenden ondernemers Angele en Rob Spijkers het contract. Op 17 juni, tevens het 100 jarig jubileum van de drogist, opent de Etos winkel zijn deuren. Eerder dit jaar tekenden ook franchisers Rene en Monique Veerdig uit Bovenkarspel, Cees de Koning uit Zoetermeer en Drogisterij Nagel uit Amsterdam voor Etos. Deze ontwikkeling past binnen de groeistrategie van Etos waarin ondernemers een belangrijke rol spelen. Dit meldt Etos vandaag in een nieuwsbericht aan Careality.

JJan Derek Groenendaal (foto), algemeen directeur Etos: “Etos is volop in beweging in een sterk veranderende markt. We zijn altijd op zoek naar eigentijdse en initiatiefrijke ondernemers. We zijn daarom blij dat deze ondernemers onze formule komen versterken. Zij weten als geen andere wat er lokaal speelt en hoe we als beste drogist zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen van onze klanten’.

(foto: Hannie Verhoeven fotografie)

Over Etos
Al meer dan 80 jaar maakt Etos persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Hiervoor heeft Etos alles in huis: voor ieder gezin en voor iedere portemonnee. Etos is met ruim 530 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een goed en voordelig eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. Het hoofdkantoor van Etos is gevestigd in Zaandam.

*Etos is verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Dit blijkt uit het GfK Voorjaarsrapport 2015. Uit het onafhankelijke onderzoek van GfK onder 6.000 consumenten kwam dat Etos van alle landelijke drogisterijketens de beste in service en voordeel is.


Deel dit bericht:


Careality