Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
16 april 2015

D.I.O. drogisterijen genomineerd voor NFV Franchise Innovatieprijs

D.I.O. drogisterijen is samen met Coop supermarkten en The Readshop een van de drie genomineerden voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2015. Met deze prijs worden franchiseformules die innoverend te werk gaan in het zonnetje gezet. De Nederlandse Franchise Vereniging heeft bij deze nominatie vooral gelet op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen in innovatie.
Dit meldt Faco Retail vandaag aan Careality.

Faco DIO The Read Shop MusselkanaalD.I.O. drogisterijen is in 2013 al begonnen met het shop-in-shop concept. Zij opende toen de eerste combinatiewinkel
met The Read Shop.

In 2014 heeft D.I.O. drogisterijen deze samenwerking verder uitgebreid met Coop supermarkten. En het resultaat mag er zijn. Een D.I.O. drogisterij, een Coop en een Read Shop onder één dak. Op deze manier biedt D.I.O. drogisterijen een nog breder en veelzijdiger assortiment voor haar klant en wordt er slim ingespeeld op de retailmarkt die in snel tempo aan het veranderen is.

Op dit moment telt Nederland al zeven combinatiewinkels met een D.I.O. drogisterij.

Zowel D.I.O. drogisterijen als Coop supermarkten en The Read Shop  zoeken voortdurend naar nieuwe kansen en mogelijk-
heden in de markt. Deze samenwerking heeft zich inmiddels al bewezen als een zeer succesvol concept. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat D.I.O. drogisterijen nu en in de toekomst nog meer gecombineerde winkels gaat openen.

Op 28 mei aanstaande zullen de drie genomineerden een filmpresentatie geven tijdens het Franchisediner op de jaardag van de NFV. Na de stemming zal de uiteindelijke winnaar bekend worden gemaakt.
D.I.O. drogisterijen is nu al trots op deze nominatie. Het gaat D.I.O. dit jaar voor de wind. In maart is D.I.O. drogisterijen immers ook al gekroond tot ‘Beste Servicedrogist van het jaar’. Het zou wederom een mooie opsteker zijn om straks ook nog deze innovatieprijs in de wacht te mogen slepen.


Deel dit bericht:


Careality