Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 april 2015

Vernieuwde website van Balneum is live!

Almirall BalneumDe vernieuwde, gebruikersvriendelijke en overzichtelijke website www.balneum.nl bevat alle informatie over het volledige assortiment huidverzorgingsproducten van Balneum. Alle producten van zowel de Balneum Kalmerend, Balneum Extra Vettend als de Balneum Baby lijn zijn op de site te vinden. Per product vind je o.a. informatie over de werking, de bestanddelen en hoe je het het beste kunt gebruiken. Ook kun je op de site lezen waar de producten van Balneum verkrijgbaar zijn.

Op de site wordt ook veel aandacht besteed aan wat je moet weten over goede huidverzorging. Vragen als: hoe verzorg ik een droge huid, wat is een droge huid en waarom is een babyhuid kwetsbaar, worden door een dermatoloog en ervaren kraamverzorgende beantwoord.

Almirall BALNEUM Logo_CMYK copyGebruiksvriendelijkheid is een belangrijk uitgangspunt van Balneum.nl. Er kan op meerdere manieren worden gezocht naar informatie. Hierdoor weten we zeker dat iedereen kan vinden wat hij/zij zoekt.

Regelmatig vinden via de site leuke acties plaats, waarbij ook monsters aangevraagd kunnen worden. Tevens is er een mogelijkheid om in te schrijven voor de informatieve nieuwsbrief. Deze digitale nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd. Houd de site dus goed in de gaten! Mis het niet en neem een kijkje op www.balneum.nl.


Deel dit bericht:


Careality