Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 april 2015

Adidas introduceert climacool anti-perspirant

Adidas kenmerkt zich door haar ‘all-in’ inzet om atleten te ondersteunen en te anticiperen op hun behoeften bij moderne trainingen
en prestaties. Atleten van nu stellen hoge eisen aan hun materiaal en bovenaan het verlanglijstje staan slimme technologieën die ver-
koelend werken en die transpiratie onder controle houden. adidas is in de sportwereld leider met climacool®, een kleding- en schoen-
technologie die ventileert en de lucht in beweging houdt om je zo, kilometer na kilometer, koel en droog te houden. Geïnspireerd op deze unieke technologie en gedreven door de vaste overtuiging dat de moderne levensstijl net zo veeleisend is als een wedstrijd, introduceert adidas body care nu een nieuwe anti-perspirant: climacool.


Coty Adidas Anti-PerspirantAnti-perspirant deodorants en adidas climacool kleding hebben dezelfde belangrijke voordelen; ze houden je fris en droog. Om haar anti-perspirant lijn zelfs nog beter te laten presteren heeft adidas de verfrissende werking van de climacool kleding in haar nieuwe climacool anti-perspirant verwerkt.

Climacool biedt, door de technologie constant naar een hoger niveau te brengen, bij beweging een onovertroffen prestatie. Omdat je nooit weet hoe druk je dag wordt, zorgt climacool door een actieve formule die zich aanpast op je zware work-out sessie in de sportschool of bij een stressvolle werkdag altijd voor de juiste bescherming. De climacool ‘high-strength’ technologie bevat frisse capsules die door beweging geactiveerd worden. Als je dag drukker wordt, zorgen wrijving en transpiratie ervoor dat de capsules uit de spray op je huid openbarsten om je een nieuwe boost aan frisheid te geven zodat je de hele dag door kan gaan. De verfrissende geur die direct ontstaat, is afkomstig van het contrast tussen de vrije oliën in de formule en de citrusgeur die vrijkomt door het openbarsten van de capsules.

Deze eerst uitbarsting van frisheid is nog maar het begin, want hoe intensiever jij beweegt des te beter het werkt! Als je inspanningen intensiever worden geven de climacool anti-perspirants, dankzij de capsules die voortdurend openbarsten, je steeds meer frisheid terwijl jij je grenzen verlegt.

‘Best in Class’ formule
Aan de al ‘best in-class’ bescherming van de adidas anti-perspirant formules voegen de climacool anti-perspirants het krachtige climacool® toe. Door de blokkerende en absorberende werking van de actieve werkstoffen in de anti-perspirant zorgt deze unieke formule 48 uur lang voor controle op de transpiratievocht en -geur.

Om er zeker van te zijn dat de nieuwe climacool anti-perspirant formule ook voldoen aan de normen die adidas aan zijn technologieën stelt, is de climacool formule getest door een grote groep consumenten (1). Uit de tests kwam naar voren dat de climacool anti-perspirants een betere geur hebben en duidelijk de voorkeur kregen wanneer zij vergeleken werden met andere toonaangevende anti-perspirants op de markt.

Opvallende, moderne verpakking
De moderne verpakking is zo ontworpen dat de voordelen van de climacool formule duidelijk naar voren komen. Voor de eerste keer wijkt adidas af van zijn kenmerkende zwarte verpakking en heeft de mannelijke variant een zilverkleur gekregen voor een frisse en moderne touch. De vrouwelijke anti-perspirant complementeert haar mannelijke partner met een witte verpakking om het schone en verzorgde gevoel over te brengen. De helderblauwe golven op de verpakkingen en op alle communicatiebeelden staan voor de capsule technologie die je tijdens het bewegen de hele dag fris houdt.

Verkrijgbaarheid en adviesverkoopprijs
De nieuwe climacool anti-perspirants zijn vanaf juni 2015 verkrijgbaar. Voor meer informatie kijk op : www.adidasbodycare.com
-climacool anti-perspirant woman 150 ml € 3,75
-climacool anti-perspirant man 150 ml € 3,75

(1) Testpanel van 150 consumenten

 


Deel dit bericht:


Careality