Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
23 april 2015

Kneipp douche foam Morning Kiss

Vroege vogels, uitslapers, actieve carrièrevrouwen, vermoeide moeders en nachtbrakers opgelet! Kneipp heeft iets nieuws: douche foam Morning Kiss. Geniet van de fruitige vrolijkmakende geur van oranjebloesem in de vorm van romig schuim en pure zachtheid voor je huid. Een liefdevolle start van de dag.

Kneipp douche foam oranjebloesem jojobaolieKneipp douche foam Morning Kiss is een heerlijk nieuw product voor iedereen die zin heeft in een fruitige geur en liefdevolle verzorging. De zachte geur van oranjebloesem en de speciale textuur met natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere douche-ervaring en een heerlijk zachte huid.

De vrolijk oranjegekleurde foamflacon is prettig in gebruik, makkelijk te doseren en gedreven op perslucht . Slechts een kneepje in de hand tijdens het douchen en de gel transformeert zich onmiddellijk tot een weelderig romig schuim.

Kneipp douche foam Morning Kiss bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine en minerale oliën en is dankzij de milde plantaardige ingrediënten bijzonder zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypen (ook voor de droge en gevoelige huid). De huidverdraagzaamheid is bevestigd door onafhankelijke dermatologen.

Oranjebloesem: heeft een frisse aromatische geur die een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Je wordt er vrolijk van en het helpt stress en nervositeit te verminderen. Net wat je nodig hebt aan het begin van een nieuwe dag.

Jojobaolie: is een milde, diep verzorgende olie die geschikt is voor alle huidtypen. Het helpt op natuurlijke wijze om de vochtbalans van de huid te herstellen en werkt als natuurlijke antioxidant.

Kneipp douche foam Morning Kiss is vanaf mei verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops voor de adviesprijs € 6,99 (200 ml).
 *Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas en is daardoor milieuvriendelijker.

Kneipp douche-foams, voor een bijzonder verwenmoment

Douchen is het moment om even te ontspannen, om na te denken en om nieuwe energie op te doen. Daar horen fijne producten bij, met goede ingrediënten en bijzondere geuren. Producten die ons een luxe verwengevoel bezorgen. Kneipp douche foams zijn ideaal om dit dagelijkse verwenmoment compleet te maken. Ze zijn verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 6,99 in de volgende geuren:

  • Kneipp douche foam Morning Kiss voor een liefdevolle start van de dag
  • Kneipp douche foam lavendel voor een moment van pure ontspanning
  • Kneipp douche foam mint eucalyptus voor een moment van pure frisheid
  • Kneipp douche foam vijgenmelk arganolie voor een moment van zalige zachtheid
  • Kneipp douche foam patchouli voor een moment van rust en balans

De Kneipp douche foams zijn bijna een twee-in-een product te noemen. Ze zijn niet alleen fijn voor de reiniging en verzorging van het lichaam, ze kunnen daarnaast ook handig zijn bij het scheerritueel van de benen. Een flacon van 200 ml is geschikt voor ongeveer veertig fijne douchemomenten. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. De foams zijn ook zonder minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en zijn daardoor vriendelijker voor het milieu en voor de huid.

 


Deel dit bericht:


Careality