Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 mei 2015

CReaTeLashes eyelash & eyebrow serums

CReaTeLashes Regular (4)CReaTeLashes eyelash & eyebrow serums stimuleren de haargroei voor langere, vollere en dikkere wimpers en wenkbrauwen.

CReaTeLashes eyelash & eyebrow serums zijn wimperserums die de natuurlijke groei van je wimpers en wenkbrauwen stimuleert. Je wimpers worden voller, langer en kunnen een tint donkerder van kleur worden. De actieve ingrediënten van Createlashes wimper- & wenkbrauwserums stimuleren de haarwortels, verlengen de groeifase (anagene) en vertragen het uitvallen van de wimper- en wenkbrauwhaartjes. Het resultaat is vollere, langere en sterkere wimpers en wenkbrauwen.

Eenvoudig eenmaal daags als een eyeliner aanbrengen en binnen 4 tot 8 weken krijg je 30% tot 50% langere en vollere wimpers. Wenkbrauwen dagelijks dun aanstippen tussen de haartjes. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

CReaTeLashes heeft de volgende producten in het assortiment:

CReaTeLashes eyelash & eyebrow serum (resultaten binnen 4-6 weken) Herkenbaar aan de verpakking met het gouden logo.
Createlashes sensitive eyelash & eyebrow serum ( ook geschikt voor gevoelige ogen, resultaten binnen 6-8 weken) Herkenbaar aan de verpakking met het zilveren logo.

CReaTeLashes eyelash fibers (In drie eenvoudige stappen naar dramatisch wimpereffect)

CReaTeLashes eyelash & eyebrow serums en eyelash fibers zijn dermatologisch getest en bevatten alleen ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagbaarheid.

Voor meer informatie: www.createlashes.eu

CReaTeLashes is o.a. verkijgbaar bij:

 


Deel dit bericht:


Careality