Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 mei 2015

Nieuwe Etos in Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam

Op maandag 11 mei gaat om 8.00 uur een gloednieuwe Etos-winkel in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam open. De drogist bevindt zich in de Passage die dagelijks door talloze medewerkers, studenten en patiënten wordt gebruikt. “Het is een bijzondere locatie”, vindt winkelmanager Sake Sijtsma. “Zo vaak gebeurt het immers niet dat een Etos zich vestigt in een ziekenhuis. Er zijn in Nederland slechts twee Etos-winkels die zich ook in zo’n complex bevinden.” Dit schrijft Etos in een persbericht aan Careality.

Etoslogo nieuw grootDe afgelopen weken is er keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. De winkel heeft een frisse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Etos staat al jaren aan de top als het gaat om service, assortiment én lage prijzen. “Dat zullen ook onze klanten gaan waarderen”, vertelt Sake Sijtsma. “Voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze. Op het gebied van gezondheid, beauty en dagelijkse verzorgingsproducten, maar ook van babyverzorging en de leukste cadeau-artikelen.” De klanten van de Etos in het Erasmus Medisch Centrum worden tijdens de openingsdag op maandag 11 mei getrakteerd op diverse speciale aanbiedingen en cadeaus. Er zijn scherpe kortingsacties. “Bovendien krijgen de eerste 1.000 klanten gratis een Etos nagellak of Etos haargel, zolang de voorraad strekt.”

(beeld: archief Careality)

 


Deel dit bericht:


Careality