Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
12 mei 2015

Nieuw: Listerine Advanced White

ListerineListerine lanceert in juni 2015 een nieuwe variant: Listerine Advanced White. Met deze uitbreiding van het assortiment speelt Listerine in op de groeiende behoefte aan witte tanden. Een charmante, frisse glimlach is immers de beste tactiek voor een perfecte eerste indruk. Met verzorgde, witte tanden worden we namelijk aantrekkelijker, gezonder en sympathieker gevonden.  Het is dan ook geen verrassing dat mensen met een stralende glimlach meer zelfvertrouwen hebben. Om hieraan tegemoet te komen werd Listerine Advanced White ontwikkeld. De nieuwe mondspoeling verwijdert zelfs hardnekkige vlekken in slechts twee weken¹ en helpt voorkomen dat nieuwe vlekken ontstaan. Het resultaat is wittere tanden en een mooie glimlach.

Witte tanden geven zelfvertrouwen
Witte tanden zijn voor velen een schoonheidsideaal. Uit een recent onderzoek blijkt dat een stralende lach bij 6 op de 10 Nederlanders tot meer zelfvertrouwen leidt.² Helaas hebben slechts weinig mensen van nature perfecte tanden. Tandverkleuring onstaat voornamelijk door een gebrek aan mondhygiëne of de consumptie van bepaalde producten zoals koffie, rode wijn, sigaretten, etc. Witte tanden hebben niet alleen invloed op je uitstraling, tandverkleuring gaat ook vaak hand in hand met tandsteen, tandplak en een slechte adem. Veel mensen met verkleurde tanden zijn daarom beschaamd om hun glimlach te laten zien. Listerine Advanced White geeft je die zelfverzekerde glimlach met wittere tanden terug op het gezicht. Deze nieuwe mondspoeling helpt verkleuringen op te lossen en nieuwe te voorkomen. De toegevoegde fluoride remineraliseert de tanden en versterkt ze tegelijkertijd.

De innovatieve formule
Tandverkleuring kan op twee manieren ontstaan. Enerzijds door intrinsieke verkleuringen in de tand zelf, veroorzaakt door bijvoorbeeld ziekte of het gebruik van antibiotica. Anderzijds door extrinsieke verkleuringen, veroorzaakt door afzetting op het tandglazuur waarbij het oppervlak van de tand verkleurt. Tegen het laatste kan iedereen iets doen. De nieuwe Listerine Advanced White verwijdert verkleuring van de tanden en voorkomt het ontstaan van nieuwe. Listerine Advanced White bevat, net zoals de andere varianten, de bekende Essentiele Oliën menthol, eucalyptol en thymol, die tandplakbacteriën helpen verminderen en het tandoppervlak reinigen.

Het product werkt als volgt:
–          De niet schurende whitening technologie lost vlekken van het tandoppervlak op.
–          Polyfosfaten bouwen gelijktijdig een beschermend schild om te voorkomen dat nieuwe verkleuringen ontstaan.
–          Fluoride versterkt het tandglazuur om het tegen tandbederf te helpen beschermen.

Klinische studies hebben aangetoond dat het beste effect bereikt wordt wanneer Listerine Advanced White tweemaal per dag gebruikt wordt – voor wittere tanden in slechts twee weken.

Beschikbaarheid
De nieuwe Listerine Advanced White is vanaf juni 2015 beschikbaar in supermarkten en drogisterijen voor een consumentenadviesprijs van € 6,99 (500 ml).

 


¹ Bij tweemaal daags gebruik, data on File (Clinical), OCT 2013
² Marktonderzoeksbureau NovioData heeft in januari 2015 ruim 500 personen ondervraagd in elk van de volgende landen: Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. De leeftijd van de ondervraagde personen lag tussen de 18 en 65 jaar.

Listerine Advanced White is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Careality