Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
17 mei 2015

Greenland gezichtsmaskers: natuurlijke verzorging

Een gezichtsmasker nemen is een ultiem me-time moment. Veel mensen maken zelf hun maskertje. Voor wie dat niet wil zijn er de Greenland ‘ready-to-use’ maskers, boordevol fruitige ingrediënten in de Fruit Emotions lijn. Heerlijke maskers, die je gezicht in vijftien minuten een oppepper geven! Ze zijn vrij van onder andere parabenen, kleurstoffen, SLS/SLES, gluten en minerale oliën en geschikt voor veganisten. Gun je gezicht deze instant boost.

Smeer je weg!
De huid van je gezicht heeft veel te lijden en kan daarom wel wat extra verzorging gebruiken. Greenland biedt een fruitige boost voor de huid: vier heerlijke Fruit Emotions gezichtsmaskers. Elk masker is ready-to-use en heeft een specifieke werking, speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtypes. Met als resultaat een frisse en stralende huid in slechts vijftien minuten!

Greenland fruit emotions gez maskers

Face mask coconut-tangerine: kleimasker 
Een gezichtsmasker gebaseerd op witte klei, dat zorgt voor een diepe reiniging en optimale hydratatie. De heerlijke kokos- mandarijn geur zorgt voor een verkwikkend gevoel.

Face mask grapefruit-ginger: gelmasker met abrikozenpitten
Een intensief hydraterend masker voor de vochtarme huid. De huid wordt van binnenuit verzorgd, ziet er vitaal uit en voelt weer heerlijk zacht aan. De geurcombinatie grapefruit-gember is een Greenland klassieker.

Face mask lime-vanilla met witte thee: crèmemasker
Een crèmemasker dat de huid van binnenuit voedt en verzorgt. De ingrediënten limoen, vanille en witte thee geven de huid een geweldige boost!

Face mask papaya-lemon met bamboe scrub: scrubmasker
 Een natuurlijk scrubmasker dat de dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid er fris en stralend uitziet. Het papaya-lemon extract in combinatie met bamboe extract zorgt voor een subtiele glow.

Alle bijzondere eigenschappen op een rij:
– 4 bijzondere geurcombinaties: papaya-lemon, lime-vanilla, coconut-tangerine en grapefruitginger
– Maar liefst 96-98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
– Vrij van parabenen, kleurstoffen, gluten, SLS/SLES, minerale oliën, ftalaten, alcohol en micro plastics
– Verpakt in de kenmerkende aluminium sachets
– Gebruiksvriendelijk, one-time-use en ready-to-use
– Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Prijs en verkrijgbaarheid
De Greenland Fruit Emotions face masks 10 ml zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels en hebben een consumentenadviesprijs van € 3,99. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com.


Deel dit bericht:


Careality