Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 mei 2015

Laat klanten kennismaken met de Modulaire Bedrijfsverbanddoos BHV

 

Bedrijfsverbanddoos

De bedrijfsverbanddoos altijd compleet en overzichtelijk
Een goed gevulde bedrijfsverbanddoos raakt al snel onoverzichtelijk en incompleet. De controle welk product er ontbreekt en het bestellen en aanvullen hiervan is veelal een tijdrovende klus. De Utermöhlen Bedrijfsverbanddozen BHV met modulesysteem bieden een oplossing voor dit probleem.

6 aparte moduledoosjes
De Modulaire Bedrijfsverbanddoos BHV is uitgerust met 5 algemene modules en 1 branchespecifieke module. Afhankelijk van de verwonding, kan een bepaalde module worden gebruikt. Met module 6 wordt de bedrijfsverbanddoos branchespecifiek gemaakt. De Modulaire Bedrijfsverbanddozen BHV zijn voor de volgende branches beschikbaar:

HaccpkindreopvangsportBouwIndustrie

 

Alle voordelen op een rij
 Blijft op eenvoudige wijze actueel
√ Oplossingsgerichte modules
√ Branchespecifieke modules
√ Gemakkelijk te onderhouden
√ Overzichtelijk door kleurstelling
√ Goedgekeurd door Het Oranje Kruis

Introduceer de Modulaire Bedrijfsverbanddoos BHV bij uw klant!
Maak de ondernemers in uw omgeving ook enthousiast over de Modulaire Bedrijfsverbanddozen door deze oplossing aan te bieden. Om de lokale bedrijven te benaderen kunt u bij Koninklijke Utermöhlen informatie flyers aanvragen op telefoonnummer: 0561-693366 of door een e-mail te sturen naar: sales@utermohlen.nl

Voor meer informatie over de Modulaire Bedrijfsverbanddozen BHV kijk op www.utermohlenprofessioneel.nl


Deel dit bericht:


Careality