Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 mei 2015

Leijtens Perfumes B.V. nieuwe distributeur van Deborah Milano

deborah milanoPer 1 mei verzorgt Leijtens Perfumes B.V. de distributie van het maquillage merk Deborah Milano.

Deborah Milano is al meer dan 50 jaar het maquillage merk wat schoonheid toegankelijk maakt voor alle vrouwen. De combinatie van fashion en een focus op kwaliteit, doordat er gebruik wordt gemaakt van eigen laboratoria, maakt Deborah Milano tot een trendy maquillage merk met oog voor detail, innovatieve ontwerpen en een onmiskenbare Italiaanse smaak. Deborah Milano is zeer aantrekkelijk geprijsd en is speciaal ontwikkeld voor de allergiegevoelige huid. Deborah Milano is hypoallergeen, ophtalmologisch en dermatologisch getest.

Leijtens Parfumes ziet erg veel potentie in het maquillage merk Deborah Milano en kijkt er naar uit om samen met de ondernemer Deborah Milano groot te maken en de markt in Nederland te veroveren.


Deel dit bericht:


Careality