Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
20 mei 2015

Maybelline Limited 100 years collection & ByDanie festivalbag

maybellineMaybelline New York bestaat dit jaar 100 jaar. Reden voor een feestje! Aan de vooravond van het festivalseizoen lanceert het cosmeticamerk samen met modelabel ByDanie een catchy festivalbag en een limited edition van ByDanie’s favoriete Maybelline producten, allen voorzien van de welbekende leopard print. Creëer jouw onvergetelijke zomer met ByDanie’s favorites. 

Limited 100 years collection
Één set – 100 mogelijkheden. ByDanie selecteerde 4 beautyfavorieten waarmee je eindeloos kunt mixen & matchen voor jouw ultieme festivallook. Speciaal voor het 100 jarig bestaan van Maybelline New York zijn deze producten uitgevoerd in een limited edition, voorzien van de bekende ByDanie leopard print. Om de set én jouw festivallook af te maken heeft Danie Bles hierbij een limited edition festival bag ontworpen met dezelfde trendy print. Ideaal voor jouw make-up set, telefoon en geld (of festivalmuntjes).

Eyecatcher van de limited serie is het nieuwe Nude Palette. De kleuren in het palette lopen uiteen van lichte nudes tot intens donkere bruintinten. Creëer diepte, breng een glow aan of highlight je beste features. De Master Precise eyeliner is intens zwart en waterproof, zo overleeft jouw festival look ook het meest onvoorspelbare festivalweer. De Brow Drama wenkbrauwmascara kleurt de wenkbrauw in, geeft de­ nitie en brengt de wenkbrauwen in model precies zoals jij dat wilt. Met de Lash Sensational mascara zit je bovendien altijd goed voor een sensationele oogopslag. Het borsteltje heeft maar liefst 6 soorten borstelhaartjes waardoor je de wimperhaartjes optimaal bereikt, separeert en verlengt. Met deze vier favorites heb jij alles in huis om iedere keer een nieuwe look te creëren. Express yourself met Maybelline!

De 100 years collection en festivalbag zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 27 mei 2015. Verkoopprijzen: Nude Palette: 15,99 | Master Precise: 9,49 | Brow Drama: 8,99 | Lash sensational: 15.49. Festivalbag cadeau bij aankoop van Maybelline New York producten.


Deel dit bericht:


Careality