Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
21 mei 2015

Optimaal genieten met de nieuwe Jaico DEET Gel & Spray en Jaico Natural Spray

Muggen! Vaak ongrijpbaar, irritant zoemend en op de koop toe veroorzaken ze van die vervelende jeukende bultjes. Daarom wil je voorkomen dat je gebeten wordt op de camping of gewoon thuis in de tuin of slaapkamer. En… in de tropen al helemaal, zeker als er malaria en/of denque voorkomt! Jaico, al bijna 30 jaar een begrip in insectwerende middelen, heeft producten voor elke vakantie, of dat nu in Nederland, in Europa of nog verder weg is. Op die manier kun je altijd genieten van een zomeravond buiten, je nachtrust of een mooie verre reis. En… Jaico heeft drie nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd: 50% DEET Gel & 50% DEET Spray voor de verre reizen en Jaico Natural Spray voor de mensen die geen DEET willen of kunnen gebruiken en voor kinderen vanaf 1 jaar.  
In risicogebieden en in de tropen heb je de beste bescherming nodig. Daarom introduceert Jaico zowel een Gel als een Spray met 50% DEET en etherische oliën die optimaal beschermen, wel tot 12 uur! Door deze unieke combinatie zijn Jaico producten effectiever dan producten met alleen maar DEET. Daarbij kun je Jaico overigens prima over je zonbeschermingsproducten smeren en zelfs over je cosmetica. En het ruikt ook nog eens aangenaam fris. De nieuwe Jaico Natural Spray, op basis van natuurlijke ingrediënten, bevat geen DEET en is perfect geschikt voor mensen met een gevoelige huid(allergie), voor jongere kinderen vanaf 1 jaar en zwangere vrouwen. Jaico Natural Spray is makkelijk aan te brengen en beschermt maar liefst zes uur tegen de meest voorkomende muggensoorten in Noordwest Europa.

De nieuwe Jaico kleurlijn
Jaico wil reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond op uit te trekken. Speciaal daarvoor heeft Jaico een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om goed voorbereid en beschermd op reis te gaan. Jaico producten zijn ingedeeld in drie categorieën met een verschillende kleurcodering: geel staat voor ‘THUIS EN OP REIS’, rood voor ‘IN DE TROPEN’ en groen tenslotte voor ‘NATURAL’. Alle producten zijn makkelijk mee te nemen en in diverse formaten verkrijgbaar.

Even informeren
In tegenstelling tot een insecticide doodt een afweermiddel met DEET het insect niet, vandaar dat muggen geen immuniteit opbouwen tegen DEET. Een product dat een hoger percentage DEET bevat, is trouwens niet per se beter werkzaam. Het geeft wel aan dat je langer bent beschermd. Ga je op reis naar een tropisch land informeer dan even bij de GGD of er op je reisbestemming muggen zijn die ziekten zoals malaria kunnen overbrengen. Voorkomen is beter dan genezen, dus ga gezond, goed voorbereid en beschermd op reis om optimaal te kunnen genieten! Voor dagelijks gebruik in Nederland en andere vakantiebestemmingen adviseert Jaico een product met een beperkt DEET percentage. Prima om het dan, zodra de zon ondergaat en de muggen zich laten horen en zien, aan te brengen op je huid. Over een flinke periode van zes tot acht uur heb je dan 100% bescherming, voldoende voor een fietstrip, een wandeling of het pakken van een terrasje.

Teken
Jaico DEET producten, maar ook de nieuwe Jaico Natural Spray, hebben een krachtige, afstotende werking op muggen. Daarbij is het ook nog eens werkzaam tegen andere insecten zoals steekvliegen, daasvliegen, mijten én teken. En dat het aantal teken in Nederland groeit, stellen wetenschappers van Wageningen nu al jaar na jaar vast. Ieder jaar wordt er dan ook weer gewaarschuwd voor deze beestjes omdat ze de ziekte van Lyme kunnen overbrengen. Ga je wandelen, smeer je benen dan goed in met een Jaico product of draag een lange broek. Want teken komen in het hele land voor: in bos, park, hei, duinen en zelfs in de tuin.


Deel dit bericht:


Careality