Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
28 mei 2015

Nieuw winkelconcept ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ in Utrecht

De Tuinen met Holland & Barrett UtrechtGezondheidsketen Holland & Barrett Nederland (voorheen De Tuinen) opende dinsdag 26 mei de deuren van een tweede locatie met het nieuwe winkelconcept. Na de primeur voor de winkel in Wassenaar is het nu de eer aan Utrecht. Het nieuwe winkelconcept is geïnspireerd op de Britse zusterformule Holland & Barrett en helemaal geënt op beleving. “We willen meer mensen naar onze winkels krijgen door ze de gelegenheid te bieden te proeven en te ruiken”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

‘Proeven en ruiken’

De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen, voordat ze iets aankopen.

De Tuinen Holland & Barrett schepmeubel

Voor de theeliefhebbers onder ons, is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselecteerde theeën.

De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen.

Ook de olie- en azijn dispensers zijn beschikbaar voor alle klanten. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze.

Het unieke ‘Scent station’ is dé plek waar je een variëteit aan geuren kunt ruiken. Denk aan geurkaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten.

De Tuinen met Holland & Barrett

Utrecht is de tweede winkel met het nieuwe concept en een duo-logo boven de deur. “Niet alle De Tuinen winkels zullen in één keer overgaan naar Holland & Barrett, op deze manier kunnen onze klanten rustig wennen aan ons nieuwe concept en onze nieuwe naam”, aldus Hoegee.


Deel dit bericht:


Careality