Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 juni 2015

Marbert Man Classic Sport

Marbert Man Classic SportDe nieuwe lijn Marbert Man Classic Sport is dynamisch, mannelijk, modern en tegelijkertijd elegant. De lijn bevat een Eau de Toilette, bad- en douchegel en een deodorantstick. De sportieve, frisse geur en de mannelijke, klassieke noten vormen een mooie mix die voor jong en oud aantrekkelijk is.

De producten

MARBERT MAN CLASSIC SPORT Eau de Toilette
De elegante, sportieve geur is opgebouwd uit citrus- en vruchtennoten: sappige mandarijn, kruidige Bergamot en citroenfrisse Litsea Cubea. Kardamon zorgt voor een kruidige toon en in de basis geven Tonkabonen, Sandelhout en Amber de geur een tijdloos, mannelijk uiterlijk. Adviesverkoopprijs: € 32,95 (50ml) en € 42,95 (100ml)

MARBERT MAN CLASSIC SPORT Bad- & Douchegel
Precies het goede voor na het sporten: een bad- en douchegel die zorgt voor een verfrissende verzorging. De gel reinigt de huid en het haar grondig en zorgt dat de huid goed gehydrateerd wordt. En heeft men na een drukke dag ontspanning nodig dan is dit product ook zeer geschikt als badgel. Adviesverkoopprijs: € 16,50 (400ml)

MARBERT MAN CLASSIC SPORT Deo Stick
Deze sportieve deostick biedt perfecte bescherming tegen transpiratiegeur gedurende de hele dag. De stick is goed te verdragen, plakt niet en ruikt zeer aangenaam. Bovendien geeft hij niet alleen bescherming maar geeft ook zekerheid: de formule bevat geen omstreden aluminiumtoevoegingen. Adviesverkoopprijs: € 14,95

Marbert Man Classic Sport is o.a. verkrijgbaar bij:


Deel dit bericht:


Careality