Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
3 juni 2015

Mooie nagels met Homeij Nails

Mooie nagels voor iedere vrouw. Heel eenvoudig met de Homeij Nails glasvijlen. Het voordeel van een glasvijl is namelijk dat deze zeer hard is en een fijnere structuur heeft dan een gewone vijl. Hierdoor zijn nagels sneller perfect in vorm en worden nagels ook veel gladder. Er kan geen vuil en vocht de nagels binnendringen. Regelmatig gebruik van een Homeij Nails glasvijl kan de conditie van nagels enorm verbeteren.

Homeij glasvijlenDaarbij hebben de Homeij Nails glasvijlen een hip design. Naast de bestaande transparante glasvijlen in diverse kleuren zijn er nu ook glasvijlen met 3D-effect en met dessin. Alle Homeij Nails glasvijlen zijn 2-zijdig te gebruiken en eenvoudig schoon te maken met water. Met het bijgeleverde etui handig mee te nemen in elke vrouwentas.

Dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide collectie Homeij BeautyTools voor handen, voeten en haar. Alle Homeij BeautyTools onderscheiden zich door goede, scherp gecontroleerde kwaliteit én gunstige prijs: value for money dus. Met Homeij heeft u een staaltje professionele techniek in handen, waarop standaard 5 jaar garantie zit.

Adviesprijzen van de Homeij Nails glasvijlen zijn vanaf € 6,70. Neem voor meer informatie contact op met importeur Homeij Oisterwijk B.V., tel. (013) 523 83 10 of e-mail: in.home@homeij.nl. Kijk ook eens op www.homeij.nl.


Deel dit bericht:


Careality