Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2015

4 nieuwe 100% BIO sappen nu verkrijgbaar bij Unipharma

De sappen van Rabenhorst zijn al sinds 1898 een begrip bij liefhebbers van vruchtensap. Tegelijkertijd staat de naam Rabenhorst voor de hoogste kwaliteit aan natuurlijk direct sap. Rabenhorst sap bevat veel vitamines, mineralen, spoorelementen en plantextracten. Aan het Rabenhorstassortiment zijn vier frisse 100% bio sappen toegevoegd. Deze en alle andere Rabenhorst sappen zijn verkrijgbaar bij Unipharma.
Unipharma Rabenhorst gember mix

Unipharma Rabenhorst multi vrucht bioRabenhorst Acerola Multifruit Sap smaakt heerlijk fris met het Acerola zuurtje als finishing touch. Acerola heeft van alle fruitsoorten één van de hoogste inhoud vitamine C – ongeveer 30 maal meer dan die van een citroen. Acerola bevat veel vitamine C en daarnaast vitamine A, B1 en B2. In 100 gram acerola zit  100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamine C.

Rabenhorst Bio Gember Mix Sap is een fris multi-vruchtensap met een licht kruidige gembersmaak. Gemaakt van appelsap, witte druivensap, ananassap en gembersap.

Rabenhorst Bio Multivruchten Sap is een harmonische fruitsamenstelling met een unieke smaakbeleving. Gemaakt van 7 vruchten: appel, ananas, mango, acerola, witte druif, sinaasappel en passievrucht.

Rabenhorst Bio Ananas Sap met de zuivere exotische smaak van de in zon gerijpte ananas. Bio kwaliteit!


Deel dit bericht:


Careality