Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
4 juni 2015

Overeenstemming directie DA en bestuur Coöperatie

D

Gisteravond zijn alle DA ondernemers geïnformeerd over de overeenkomst die de directie van DA en het bestuur van de Coöperatie hebben bereikt. Na ruim een jaar discussie is een overeenkomst gesloten waarin de belangen voor zowel de ondernemers als de DA organisatie evenwichtig zijn gewaarborgd.

Overeenstemming houdt in dat er geen issue meer is over de Fris Gezond en Mooi formule, het contract, het verdienmodel, de nieuwe rolverdeling en de governance. De instemming is goed geregeld en de overeenstemming geeft daarmee zekerheid en rust voor de ondernemers. Dit werd gisteravond bevestigd. Met de overeenkomst is een nieuw startpunt ontstaan van waaruit de organisatie slagvaardig en daadkrachtig verder kan bouwen aan het merk DA.

Er zijn inmiddels 20 winkels geopend met de nieuwe formule Fris, Gezond en Mooi en de komende maanden zal DA doorpakken met de uitrol van deze formule. De bestaande formule blijft gewoon bestaan en profiteert in alle opzichten van de ontwikkelingen binnen Fris, Gezond en Mooi.

 


Deel dit bericht:


Careality