Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juni 2015

Consumentenactie Difrax: Digitaal schaapjes speuren…

Van 9 tot en met 27 juni kun je door schaapjes met letters op de website van difrax.com te verzamelen kans maken op grote prijzen. Difrax organiseert deze originele speurtocht ter gelegenheid van de lancering van de Dental  “Glow in the Dark’’ fopspeen. Difrax is met 56% marktaandeel marktleider op het gebied van fopspenen. Met 2 varianten en keuze uit meer dan 60 verschillende en kleurrijke prints is er dan ook volop keuze voor elke ouder. Dat meldt Difrax aan Careality.

Speciaal voor de nacht

In maart dit jaar lanceerde Difrax de “Glow in the Dark” fopspenen in Natural variant en nu komt daar dus Dental variant bij. Het Natural model heeft een  natuurlijke tepelvorm en wordt makkelijk geaccepteerd, ook in combinatie met het geven van borstvoeding. Het Dental model is goed voor de ontwikkeling van kaak- en gehemelte. Het Glow in the Dark fopspeentje absorbeert het licht en is zo makkelijk te vinden in het donker.  De Glow in the Dark speen van Difrax zorgt ervoor dat je baby en jij  snel weer verder kunnen slapen.

Speuren, puzzelen en winnen

Zoek op difrax.com alle schaapjes, vorm 3 oplossingen en vul deze in op difrax.com. Drie weken lang maak je elke week opnieuw kans op een prijzenpakket t.w.v. €50 en heb je alle drie de juiste oplossingen, maak je kans op de hoofdprijs t.w.v. €250.

Difrax Glow in the Dark fopspeenVeilig en vertrouwd

Met de zachte, nachtelijke tintjes en met vrolijke, schattige schaapjes past deze fopspeen helemaal bij het slapen gaan. Net als alle andere modellen van fopspenen van Difrax is ook deze variant uitgebreid getest en voldoet deze aan alle veiligheidsnormen. De Glow in the Dark fopspeen heeft het voor Difrax zo herkenbare vlindervormige schildje. Hierdoor past de fopspeen goed op het gezicht van je baby en blijft het neusje vrij om door te ademen. De Dental fopspeen is, net als de Natural variant, verkrijgbaar in 4 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezicht van het  kindje vanaf de geboorte. De fopspeen biedt troost en helpt baby’s bij het rustig inslapen.

Van harte aanbevolen door moeders

100 testmoeders testten gedurende 14 dagen de Difrax fopspeen. Hun bevindingen: 86% zou de huidige fopspeen vervangen door een Difrax fopspeen. Gemiddeld krijgt de Difrax fopspeen een dikke 8! Bianca: “Voor mijn zoontje is de Dental favoriet! Hij blijft goed in de mond zitten. Ook fijn dat de grotere spenen gevuld zijn, zodat ze niet stuk worden gebeten.”

De Collectie

De Glow in the Dark fopspeen is vanaf begin juni 2015 vanaf €5,29 verkrijgbaar in 2 varianten (Natural & Dental) en 4 leeftijden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.


Deel dit bericht:


Careality