Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
5 juni 2015

Similasan Optimoist 2in1 spray voor droge ogen – handig voor lens dragers

SimilasanSimilasan timmert behoorlijk aan de weg. Na een succesvolle terugkeer in 2015 gaat Similasan ook in 2015 door met het terugwinnen van marktaandeel.

Oogproblemen zijn lastig en vervelend
Oogklachten kunnen heel vervelend zijn. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van geïrriteerde, jeukende of branderige ogen. Belangrijke veroorzakers van deze oogproblemen zijn o.a. stof, verkoudheid, luchtvervuiling, computerwerk, intensief gebruik van kleine telefoonschermen, contactlensgebruik, airconditioners, allergische reacties etc.

Droge ogen gaan vaak samen met irritatie
Droge ogen branden en steken en dat kan heel vervelend zijn. Daarnaast kan dit ook een grote belemmering zijn voor het goed uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Droge ogen gaan vaak samen met andere klachten zoals roodheid en soms kan zelfs een slijmerige afscheiding ontstaan.

Similasan biedt specifieke oplossingen voor specifieke oogproblemen
Modern en eigentijds komt Similasan met diverse oplossingen. De populaire oogdruppels hebben hun plek in de schappen inmiddels teruggevonden. De oogdruppels zijn ook verkrijgbaar in handige ampullen (zonder conserveringsmiddelen) voor mensen die daar voorkeur aan hebben en niet heel frequent oogklachten hebben.

 

 


Deel dit bericht:


Careality