Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 juni 2015

Pour Vous Parfumerie Meertens in Beek opent haar deuren

pour vous meertensVoormalige DA winkel Stein wordt Pour Vous in Beek. De beautyexpert van het Zuiden viert woensdag 10 juni de feestelijke opening van de prachtig nieuwe winkel in het centrum van Beek. De nieuwe Pour Vous parfumerie van het ondernemersechtpaar Miranda en Roy Meertens, is een paradijs voor beautyliefhebbers en iedereen in Beek en omgeving kan hier terecht voor professioneel beautyadvies, en nog veel meer!

Pour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. De klant kan ook terecht voor een aantal exclusieve merken, zoals bijvoorbeeld het hoogwaardige assortiment van Make-Up Studio. Het vertrouwde team van Meertens kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Beek en omstreken kennis te laten maken met de nieuwe winkel. Deze heeft zijn charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Meertens ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.
ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.

Foto: links Roy Meertens (franchisenemer Pour Vous Meertens); midden Miranda Meertens; rechts Leo van Welij (Regional Managing Director, Luxury Western Europe).


Deel dit bericht:


Careality