Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
11 juni 2015

Workshops uiterlijke verzorging door Stichting Look Good Feel Better in MST

Medisch Spectrum Twente in Enschede organiseert samen met de stichting ‘Look Good Feel Better’ 4 maal per jaar gratis workshops voor mensen met kanker. Tijdens de workshop worden adviezen en tips gegeven over de verzorging van de huid en make-up aan de hand van een 12-stappen plan. De deelnemers gaan aan de slag met speciaal voor de workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers een samengesteld “productentoilettasje” en een stap voor stap instructie meer naar huis.

Look Good Feel Better MSTHet programma van Look Good Feel Better is niet merkgebonden en helemaal kostenvrij voor patiënten. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en fabrikanten die zich belangeloos inzetten voor het programma.

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 10 september in Medisch Spectrum Twente. Aanmelden is mogelijk via oncologie-verpleegkundige@mst.nl.


Deel dit bericht:


Careality