Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
18 juni 2015

Nieuw: Greenland Fruit Emotions body mist met verfrissende en langdurige geur

Greenland Fruit Emotion body mist spray strawberry

Greenland Fruit Emotions body mist is de perfecte bodyspray voor zomerse dagen! Verkrijgbaar in drie frisse geurcombinaties en verpakt in mooie aluminium flessen. Onze body mist is handig om mee te nemen in je tas; kleine fles, geeft direct verfrissing en laat je lekker ruiken. Hierdoor is het ideaal in de warme maanden maar ook bijvoorbeeld na het sporten en na het doucheritueel. De drie Greenland geuren zijn luchtig, verfijnd en niet zo zwaar als van een parfum. Greenland body mist bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is onder andere vrij van SLS, SLES, parabenen en alcohol. Kortom: deze zomerse Greenland producten zijn verfrissend, verleidelijk en zien er mooi uit. Leuk om te geven en leuk om cadeau te krijgen!

Greenland: treat your senses
Greenland body mist (200 ml) prikkelt je zintuigen: de spray zorgt voor een goede verneveling, je huid gaat lekker ruiken en de verpakking ziet er mooi uit. De producten zijn verpakt in een stijlvolle aluminium verpakking met een handige doseerspray. Een body mist kun je gedurende de hele dag sprayen en wordt vooral veel gebruikt tijdens de zomermaanden. Greenland body mist geeft direct langdurige verfrissing maar bevat geen alcohol en de geur is niet zo zwaar als van een parfum. Handig om mee te nemen in je tas naar het werk, school of naar een terrasje! Greenland body mist is bovendien vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS, SLES, minerale oliën en gluten en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een goede keuze dus.

De kenmerken op een rij
– Drie heerlijke geuren: papaya-lemon, lime-vanilla en strawberry-anise
– Maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
– Vrij van parabenen, kleurstoffen, SLS, SLES, minerale oliën, gluten en alcohol
– Geschikt voor vegetariërs en veganisten
– Verpakt in mooie aluminium flessen met handige doseerspray

Prijs en verkrijgbaarheid
De Greenland Fruit Emotions body mists 200 ml zijn verkrijgbaar via www.greenlandbodycare.com en diverse drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels (voor verkooppunten, kijk op de website) en hebben een consumentenadviesprijs van €9,95. Voor meer informatie kan de consument kijken op www.greenlandbodycare.com of mailen naar info@greenlandbodycare.com
.


Deel dit bericht:


Careality