Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 juni 2015

Nieuw winkelconcept ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ in Vleuten

Holland & Barrett VleutenGezondheidsketen Holland & Barrett Nederland opende donderdag 18 juni de deuren van een Holland & Barrett winkel-
concept in Vleuten. Het nieuwe winkel-
concept is geïnspireerd op de Britse zuster-
formule Holland & Barrett en helemaal geënt op beleving. “We willen meer mensen naar onze winkels krijgen door ze de gelegenheid te bieden te proeven en te ruiken”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.


Deel dit bericht:


Careality