Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
19 juni 2015

Nieuwe DROGIST Bewust Beter in Hulsberg geopend

Unipharma Drogist Bewust Beter Danielle te Hulsberg1Donderdag 18 juni openden Daniëlle en haar team hun geheel vernieuwde drogisterij onder de Drogist Bewust Beter vlag in Hulsberg. Het dorp is gelegen in het zuiden van Limburg en telt ruim 4300 inwoners. 20 jaar geleden was Danielle werkzaam in de winkel van haar ouders, als zelfstandige drogisterij. In 2001 neemt ze de zaak van haar ouders over.

2015 sluit Danielle zich aan bij de formule DROGIST Bewust Beter met goede ondersteu-
ning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders,  POS materiaal en winkeluitstraling. De lokale invulling samen met de ondersteuning van DROGIST Bewust Beter gaat Drogist Danielle met vertrouwen de toekomst in.

DROGIST Bewust Beter staat voor; Unipharma Drogist Bewust beter Danielle te Hulsberg2
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en opleidingen.

Daniëlle en team veel succes!

Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.


Deel dit bericht:


Careality