Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2015

Benetton introduceert Benetton United Dreams Men

BENETTON-UNITED-DREAMS-MEN-COLLECTION

United Colors of Benetton presenteert zijn nieuwe collectie mannelijke geuren binnen het United Dreams universum. Met een krachtige, directe boodschap blijft het merk degenen inspireren die hun dromen najagen totdat zij deze hebben verwezenlijkt. Dit doel komt in elk onderdeel van de lancering duidelijk naar voren – van de campagne tot het product zelf – en gaat verder in de met dromen gevulde parfumcollectie van het merk.

Go Far, Be Strong en Aim High zijn de drie geuren van deze collectie en zij inspireren tot het najagen van dromen totdat deze werkelijkheid zijn geworden. Een dosis kracht, energie en moed, gedistilleerd in een parfum.

MODERNITEIT EN PERSOONLIJKHEID
Een flacon met een modern design en persoonlijkheid, gemaakt van sterk glas met hoekige lijnen, kenmerkend voor de drie geuren van de herenlijn van United Dreams. Een achthoekige dop kroont de fles en completeert het ontwerp dat geheel in harmonie is met de vrouwelijke collectie – de perfecte finishing touch van het United Dreams universum.

De verpakking is voorzien van drie metallic kleuren die elk één van de drie geuren weergeven: blauw voor Go Far, groen voor Be Strong en grijs voor Aim High.

Benetton United Dreams Men is beschikbaar vanaf begin september 2015


Deel dit bericht:


Careality