Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2015

Lancôme introduceert Grandiôse Intense Colors

lancomegrandiosecolors_penelopecruzGeïnspireerd door de manier waarop vrouwen hun mascara aanbrengen ontwikkelde Lancôme een jaar geleden Grandiôse. Deze revolutionaire mascara, het resultaat van 3 jaar onderzoek, neemt alle wimpers van de ene ooghoek naar de andere op zodat een symmetrisch resultaat ontstaat en de wimpers van wortel tot punt bedekt worden. Grandiôse werd wereldwijd met meer dan twintig prijzen bekroond en blijft de regels ook in 2015 opnieuw uitvinden: naast het oorspronkelijke extra diepe zwart is er nu ook een palet van vibrerende, intense en edgy kleuren beschikbaar.

Met zijn dubbele kromming past de zwanenhalsborstel™ (gedeponeerd patent) van Grandiôse zich intuïtief aan alle welvingen aan zodat elk wimpertje bereikt wordt. De steel staat 25° gebogen ten opzichte van zijn as waardoor het borsteltje het huidreliëf kan volgen zonder jukbeenderen, neus en wenkbrauwboog te raken. Ander voordeel van de dubbele kromming is het feit dat de formule bij elk gebruik mooi gemengd wordt zodat ze niet uitdroogt en de materie niet gaat klonteren. Daarnaast bevat de formule van Grandiôse een extract van stamcellen van de Lancôme-roos, een actief bestanddeel dat exclusief door het Huis wordt gebruikt. Dit maakt de wimpers van wortel tot punt soepeler en sterker waardoor de wimpers egaal uitwaaieren en een intense kleur ontstaat.

Sans titre-1

De revolutionaire Grandiôse van Lancôme bestaat niet alleen meer in het oorspronkelijke Ultra-black. De exclusieve tint krijgt voortaan het gezelschap van Brun Mirifique, dat met zijn warme pigmenten de gouden gloed van de ogen benadrukt en de blik intenser maakt zonder de trekken te verharden. Het aanbod bestaat verder ook nog uit drie collectortinten. Bleu Mirifique: dit diepe en metaalachtige marineblauw wordt het nieuwe zwart, gedurfd en gemakkelijk om te dragen. Violet Mirifique: een poppy paars dat de ogen warmer maakt en een magnetische intensiteit geeft. Saphir Mirifique: een elektrisch blauw dat het wit van de ogen laat vibreren en de blik verheldert. Voor de gelegenheid krijgt het borsteltje van Grandiôse dezelfde kleur als die van de mascara. Grandiôse wordt meer dan ooit een echt designobject.

Artliner: al even grandioos In hetzelfde kleurgamma presenteert Lancôme 3 nieuwe collectortinten van Artliner: Noir Mat: een intens, perfect mat zwart. Violet: een paars met magnetische glans. Saphir: een elektrisch en vibrerend blauw. Samen met het heldere marineblauw en het warme, casual bruin, beide al aanwezig in het Artliner-kleurassortiment, vormen ze de perfecte mix & match voor de verzadigde kleuren van Grandiôse Colors. Ze kunnen ook gecombineerd worden: trek een lijntje Artliner Noir Mat tegen de wimperrand en omgeef de ogen met een gekleurde Artliner om de kleur levendiger te maken.

Verkrijgbaar vanaf 1 september 2015.


Deel dit bericht:


Careality