Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2015

Nieuw van Lancôme: La Vie Est Belle eau de parfum Intense

lancome_lveb_compo02Naast de zalige iris krijgt de Intense versie van La Vie est belle twee nieuwe troeven, de intrigerende tuberoos en de exquise hazelnoot. Dominique Ropion en Anne Flipo, de twee parfumeurs van La vie est belle die ook aan de basis liggen van elke nieuwe versie, gaven de samenstelling een nieuwe densiteit en nog meer body.

De geur lijkt te blozen van genot en oogt exquis en geraffineerd. De symbolische vleugels van de vrijheid rond de ring zijn gemaakt in paarse organza, het lint met zilveren en paarse draden geeft een stralende glans. De couturefinish van elke strik wordt met de hand aangebracht waardoor elke flacon uniek is. Ook de dop is delicaat paars. Het dieppaarse etui kreeg een kostbaar geïriseerde boord waardoor een spel van licht en schaduw ontstaat. La Vie est belle wordt nog Intenser. Een stralende reis naar een puur moment van geluk.

Verkrijgbaar vanaf 1 september 2015

Lancôme La Vie est belle is o.a. verkrijgbaar bij:

Drogist.nl Lage Prijzen & Zo Besteld.


Deel dit bericht:


Careality