Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
25 juni 2015

Soft & Shine shampoo van Himalaya Herbals

Softshine jpgonline (2)De grote haartrend is glans. En dat doet je haar met deze nieuwe shampoo Soft & Shine uit de Himalaya Herbals-lijn. Met mungbonen – een uniek ingrediënt in shampoo – die extra proteïnen bevatten die het haar zijdezacht maken en volop laten glanzen. Daarbij is deze shampoo vrij van parabenen, SLS en siliconen.

Gezond haar valt mooi, heeft volume en glanst. De formule van Soft & Shine helpt hierbij. De shampoo is verrijkt met extracten van proteïnerijke kruiden die het haar voeden en kracht geven, haaruitval voorkomen en het haar beschermen tegen dagelijkse beschadigingen. Naast de mungbonen bevat Soft & Shine zoethout dat de haargroei bevordert en amla dat de haarwortels versterkt.

Happy haar
Lang, kort, bruin, blond… Alles kan als het maar gezond is. Himalaya helpt daarbij op natuurlijke wijze.

Proteïne Shampoos – zijn verrijkt met extracten van proteïnerijke kruiden. Deze versterken het haar en voorkomen haaruitval. Himalaya Proteïne Shampoos zijn er in 4 varianten: het nieuwe Soft & Shine, Volume & Bounce, Extra Moisturizing en Repair & Regeneration met kikkererwten en amla.

Proteïne Conditioners – verzorgen het haar, waardoor het zijdezacht aanvoelt en gezond en sterk blijft. Himalaya heeft er twee die perfect bij de shampoos passen: Softness & Shine met lotus en kikkererwten en Repair & Regeneration met duizendblad en kikkererwten.

Anti-Hair Fall Shampoo –baanbrekende twee-in-één formule, ofwel shampoo en conditioner ineen, die de haarwortels voedt en broos haar versterkt. Geschikt voor alle haartypen.

Anti-Dandruff Shampoos – de op kruiden gebaseerde anti-roos shampoos bestrijden effectief de oorzaak van roos en voorkomen terugkeer ervan. Er zijn twee varianten: Gentle Clean en Soothing & Moisturizing. De eerste kan gebruikt worden voor haar dat regelmatig gewassen wordt en de tweede om het haar te voeden en te verzachten.

Hair Loss Cream – stimuleert de ontwikkelingsfase van de haargroeicyclus en bestrijdt haaruitval. Het haar wordt versterkt, de haardichtheid vergroot en nieuwe haargroei gestimuleerd met deze wetenschappelijk bewezen, Ayurvedische crème (€ 17,99 voor 100 ml).

Himalaya Herbals is o.a. verkrijgbaar bij:

 

.

 


Deel dit bericht:


Careality