Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
27 juni 2015

Pour Vous Parfumerie nu ook in Goirle

A.S. Watson Pour Vous GoirleAl meer dan 100 jaar is Angela Vekemans het vertrouwde gezicht voor alle beautyliefhebbers in Goirle en omstreken.
Vanaf van
daag zal het vertrouwde team met een nog rijker assortiment de klanten op haar wenken bedienen. “De metamorfose van DA naar Pour Vous speelt in op de latente behoefte van onze klanten” aldus de ondernemers Angele en Rob Spijkers. Bij Pour Vous Angela Vekemans kennen ze hun klanten goed en passen hun assortiment en service hier dan ook op aan. High end service in een ver-
trouwde omgeving, een oase voor elke beautyliefhebber. Dit schrijft Pour Vous Nederland B.V. in Renswoude in een persbericht aan Careality.

Pour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke ver-
zorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. De klant kan ook terecht voor een aantal exclusieve merken, zoals bijvoorbeeld het hoogwaardige assortiment van Make-Up Studio. Het vertrouwde team van Parfumerie Angele Vekemans kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Goirle en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous in Goirle ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging tot de perfecte make-up look en voor het ontdekken van je favoriete parfum.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.

ICI PARIS XL maakt deel uit van de A.S. Watson Group (ASW). ASW behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa uit Hong Kong. Met meer dan 10.800 winkels in 33 landen is ASW ‘s-werelds grootste health, beauty & lifestyle retailer.


Deel dit bericht:


Careality