Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
29 juni 2015

Vitaminstore Haarlem feestelijk geopend

Vitaminstore Haarlem lintje knippenOlympisch kampioene Kirsten van der Kolk heeft deze week feestelijk de nieuwste Vitaminstore geopend in de Barteljorisstraat in Haarlem. Onder grote belangstelling werd het lint doorgeknipt en kon iedereen naar binnen bij deze hippe gezondheidswinkel met trendy juicebar.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een vitaal en gelukkig leven. Vitaminstore helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Het frisse en uitnodigende concept van Vitaminstore bevat een breed assortiment, zodat iedereen die op zoek is naar voedings-
supplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers of sportvoeding goed kan worden geholpen.

Vitaminstore Haarlem pui

Omdat we tegenwoordig lang niet altijd voldoende groente en fruit binnenkrijgen is er sinds 2 jaar het Vitaminboost juicebar concept aan de winkel toegevoegd. In deze trendy juicebar worden altijd verse sappen bereid waar een extra boost van bijvoorbeeld spirulina aan toe wordt gevoegd. Bijvoorbeeld voor meer energie of voor een betere weerstand. Maar ook heerlijke ontbijtshakes of lunchvervangers worden er gemaakt met hippe namen als Green Magic of Mango Mania.

Vitaminstore Haarlem o.a. Alain en KoertNa de feestelijke opening in de Barteljorrisstraat 16 is het nu tijd voor een week vol gezonde openings-
aanbiedingen.

Er is een mogelijkheid tot het proeven van de verse juices en daarnaast zijn er leuke productdemonstraties van bijvoorbeeld het natuurcosmetica merk Madara. Zo maakt Vitaminstore ‘every body happy’.


Deel dit bericht:


Careality