Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
30 juni 2015

L’Oréal Nederland organiseert 6de editie van Citizen Day

L'Oreal citizen day 2015 Pet farmHet kantoor zal vrijwel leeg zijn als bijna 200 medewerkers van L’Oréal Nederland zich op 1 juli zullen inzetten tijdens Citizen Day, een vrijwilligers dag waarbij wordt samengewerkt met 10 verschillende organisaties. Medewerkers hebben gekozen uit de volgende activiteiten:

– Zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen bij 5 grote supermarkten in en rondom Hoofddorp voor de Voedselbank Haarlemmermeer.
– In samenwerking met het Ouderenfonds een groep ouderen begeleiden tijdens het WK beachvolleybal op de Dam in Amsterdam.
– De kinderpoli van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp opvrolijken met muurschilderingen om het verblijf voor de kinderen aangenamer te maken.
– Look Good Feel Better (verzorgt esthetische workshops voor vrouwen met kanker) & Dokters van de Wereld helpen met een marketingplan om meer donateurs te werven.
– Werken voor Landschap Noord-Holland en PWN om de natuur rondom Haarlemmermeer in stand te houden.
– Klussen bij de kinderboerderijen van Ons Tweede Huis in Zwanenburg en Nieuw-Vennep.
– Een verwendag verzorgen voor de cliënten van Blijf Groep in Alkmaar, één van de grootste organisaties tegen huiselijk geweld.
– De Amsterdamse grachten opschonen in samenwerking met Plastic Whale.

L'Oreal citizen day 2015 voedselbank“Het is belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan de gemeenschap om ons heen. Dat doen we niet alleen met onze schoonheidsproducten maar ook door organisaties te ondersteunen daar waar zij onze hulp kunnen gebruiken”, aldus Jean Charles Bondy, General Manager van L’Oréal Nederland, “Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.”

Vorig jaar hebben meer dan 24.000 medewerkers wereldwijd deelgenomen aan de Citizen Day, waarmee meer dan 32.000 mensen zijn geholpen van 420 verschillende organisaties. Medewerkers van alle onderdelen van de L’Oréal groep namen deel aan verschillende activiteiten.

De Citizen Day werd in 2010 gelanceerd om de maatschappelijke betrokkenheid van L’Oréal te benadrukken.


Deel dit bericht:


Careality