Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
1 juli 2015

Pour Vous Parfumerie Pooters opent haar deuren

Pour Vous PootersFeest bij Parfumerie Pooters in Assen. De beautyexpert van het Noorden viert woensdag 1 juli de feestelijke (her)opening van hun prachtige winkel in het centrum van Assen. De nieuwe Pour Vous parfumerie van de familie Pooters, is een paradijs voor beautyliefhebbers en iedereen in Assen en omgeving kan hier terecht voor professioneel beautyadvies, en nog veel meer.

Pour Vous staat voor veel aandacht, voor persoonlijke verzorging, inspiratie en luxe. Wij bieden onze klanten een ruim assortiment aan luxe merken met een hoog kwaliteitsniveau. De klant kan ook terecht voor een aantal exclusieve merken, zoals bijvoorbeeld het hoogwaardige assortiment van Make-Up Studio, dat binnenkort exclusief voor Assen verkrijgbaar is bij parfumerie Pooters. Het vertrouwde team van Pooters kijkt er ontzettend naar uit om iedereen uit Assen en omstreken kennis te laten maken met het Pour Vous concept. Hierdoor zal de charme en toegankelijkheid nog meer benadrukt worden in de wereld van luxe cosmetica. Bij Pour Vous Pooters ben je aan het juiste adres voor persoonlijk advies van onze beauty experts: van de juiste huidverzorging, je favoriete parfum of eau de toilette, tot de perfecte make-up look. En natuurlijk kunnen klanten van parfumerie Pooters ook profiteren van de Pour Vous klantenkaart, die garant staat voor veel exclusief voordeel.

Pour Vous
Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous actief. Het schaalvoordeel om efficiënter zaken te kunnen doen, wordt gecombineerd met de kracht van de persoonlijke band van de ondernemers met hun lokale klanten.


Deel dit bericht:


Careality