Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
6 juli 2015

Difrax verrast Giraffes uit Dierenpark Amersfoort

De succesvolle actie met de collectie fopspeentjes met dierenprints bracht Difrax op het idee een voerzak te schenken aan de giraffes in het Dierenpark. Het cadeau aan de giraffes van Dierenpark Amersfoort komt niet uit de lucht vallen.

Gratis vertrouwde Difrax fopspeen met dierenprint
Babytrendsetter Difrax bracht in januari een collectie fopspenen op de markt met trendy dierenprints. Deze limited collectie is dit hele jaar in te leveren bij Dierenpark Amersfoort. Bij inlevering van de opvallende zwarte actieverpakking bij de kassa van Dierenpark Amersfoort ontvang je direct €5 kassakorting op je toegangskaartje, de fopspeen is dus direct terugverdiend!

Difrax fopspenen dierenprintsOok de giraffes uit het Dierenpark Amersfoort krijgen van Difrax een cadeautje. Van de verkochte fopspeentjes heeft Difrax een voerzak aangeschaft, speciaal voor giraffen. Hoofdverzorger Bas Aalders: “Het is voor ons elke dag weer een klus het voer op een uitdagende manier aan de dieren te presenteren. Deze voerzak helpt ons de giraffen te blijven stimuleren om moeite te doen voor hun dagelijkse traktatie net als in de natuur”.


Deel dit bericht:


Careality