Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
8 juli 2015

L’Oréal in top 10 ´Meest Aantrekkelijke Werkgever in Nederland´

Meer dan 12.000 HBO en WO business studenten uit Nederland hebben voor het 4de achtereenvolgende jaar L’Oréal in de top 10 gezet als hun ideale werkgever in de ranking “Meest Aantrekkelijke Werkgever van Nederland” van Universum. Hiermee blijft L’Oréal net als vorig jaar één van de meest populaire werkgevers. L’Oréal Groep werd door Europese business studenten zelfs voor het 2de jaar op de 2de plaats gezet in de Europese Survey. Dit meldt L´Oréal in een persbericht aan Careality.

De jaarlijkse talenten aantrekkingskracht index van het Zweedse onderzoeksbureau Universum in samenwerking met studenten.net. onderzocht de carrière verwachtingen en ambities van Nederlandse studenten. Nederlandse studenten zijn vooral op zoek naar een creatieve en ondernemende carrière waarbij ze innovatief kunnen zijn. Ze gaan er vanuit dat balans tussen werk en privé inmiddels geïntegreerd is.

Silke Siems, HR Director L’Oréal Nederland is blij met de resultaten. “Dit is een bewijs dat onze dynamische en creatieve werkomgeving duidelijk goed aansluit bij de wensen van de studenten. Bovendien krijgen startende medewerkers bij ons veel kansen om hun talenten te ontwikkelen”.

LOreal logo goudL’Oréal Nederland wordt erkend door haar kandidaten voor het toekennen van veel verantwoordelijkheden al vroeg in de loopbaan, voor het aanbieden van een gevarieerd loopbaantraject en internationale mogelijkheden en voor het toekennen van betekenisvolle taken, zoals werken aan innovaties en de verovering van nieuwe markten. Daarnaast wordt veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers met een speciaal pakket aan trainingen: MyLearning.

Bekijk hier de verhalen van 4 medewerkers van L’Oréal Nederland over hun carrière:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLSeZOmLpB25CTYJ5q57FKiL-MVwlgPVUX

 


Deel dit bericht:


Careality