Onafhankelijk vakblad voor managers in de drogisterijbranche
*/ ?>
22 juli 2015

‘Gezond leven doe je zo!’ Lifestyleboek over gezonde voeding, beweging en ontspanning

Kosmos Goed leven doe je zo!Na het overweldigende succes van Het Groene Smoothie Boek komen Jennifer en Sven, oprichters van de populaire website Voedzaam & Snel, nu met Gezond leven doe je zo!. Een compleet lifestyleboek over gezonde voeding, beweging en ontspanning voor jonge (en oudere) mensen met een druk leven. Het boek werd gisteren in aanwezigheid van health bloggers en pers gepresenteerd.

Onder het genot van verschillende heerlijke lekkernijen uit het boek (o.a. chocolade havermout muffins , spinaziesoep, havermoutbrood en verschillende smoothies en sappen) vertelden Jennifer en Sven: “Het boek bevat 100 gemakkelijke en smakelijke recepten, weekmenu’s en overzichtelijke boodschappenlijstjes. We gaan uit van betaalbare producten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Dat is wel zo makkelijk met alle volle agenda’s. Daarnaast is er ook aandacht voor beweging en ontspanning. ”

Jennifer en Sven beheren het populaire platform Voedzaam & Snel. Ze staan voor lekker, praktisch, gezond en gevarieerd eten, baanden zich een weg door alle zin en onzin die er geschreven wordt over voeding en verschaffen heldere informatie en lekkere recepten aan hun volgers. 

Gezond leven doe je zo!
Auteurs: Jennifer en Sven
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789021559391
Kosmos Uitgevers


Deel dit bericht:


Careality